Verzenden & retourneren

Geachte klanten, om de rechten van u en ons te beschermen, hebben wij het volgende retourbeleid opgesteld. Lees het aandachtig door. Alle retour- en ruilzaken worden uitgevoerd in overeenstemming met de bepalingen.
1. Als dat komt omdat de levertijd te traag is (niet-logistiek), de verpakking niet sterk is, of het product niet overeenkomt met de beschrijving van de webpagina, wordt de reden voor de retourzending veroorzaakt door onze verkoper (op voorwaarde dat u alleen het product niet hebt geprobeerd)
2. Zorg ervoor dat u het pakket opent en controleer zorgvuldig bij het ontvangen van de koerier. Of de buitenverpakking van de goederen compleet is en of de goederen correct zijn. Als de goederen zijn beschadigd als gevolg van een spoedbestelling, kan het bedrijf eerst de retour sturen, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice. Communiceert met het koeriersbedrijf om tot een oplossing te komen.
3. Als het een gevolg is door jou eigen oorzaak, niet de prestaties van het product, de grootte, of geen reden om terug te zenden, moet deze situatie worden gedragen door de koper, het bedrijf accepteert dan geen retourzendingen. (Als u het product niet gebruikt is kunt u het terugsturen.)
4. Als u dit product hebt gebruikt en geen contact hebt opgenomen hebt met onze klantenservice binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket om een ​​retour aan te vragen, zal het bedrijf de retourzending niet accepteren. Als het probleem niet het geval is vanwege de kwaliteit, stuur dan een foto naar onze klantenservice. Na bevestiging kan deze worden teruggestuurd.
5. In de bovenstaande situaties moet de terugkeer van het product in de originele verpakking van het product zitten en heeft het geen invloed op de secundaire verkoop. Als de verpakking wordt weggegooid, accepteert het bedrijf uw retourzending niet.
6. Bij terugzending moeten claims voor logistieke verzekeringen 100% van de vergoeding en de officiele prijs dekken

7. Retouradres: Houd er rekening mee dat het retouradres verschillend is met ons bedrijfsadres. Neem contact op met [email protected] om het retouradres te bevestigen voordat je het pakket retourneert. Zorg ervoor dat u GEEN pakket terugstuurt naar ons bedrijfsadres (Den Haag).