Bluedio TN (Turbine) Active Noise Cancelling hoofdtelefoon, Bluetooth 4.2 Wireless Sports headsets, Magnetic sweatproof Running oordopjes met microfoon

  1. Home
  2. Bluedio TN (Turbine) Active Noise Cancelling hoofdtelefoon, Bluetooth 4.2 Wireless Sports headsets, Magnetic sweatproof Running oordopjes met microfoon
€25,95
Merk:
Bluedio
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3 werkdag

Productomschrijving

Opmerking: Het is geen professionele ANC-oortelefoon, als u meer om ruisonderdrukking houdt dan om de geluidskwaliteit, is dit niet de beste keuze voor u. in je leven, met een waterbestendig en duurzaam ontwerp, voorkomen Bluedio TN draadloze oortelefoons tegen zweet en vochtschade. Het is de beste keuze voor gebruik tijdens het hardlopen, sporten, joggen en fietsen.
【MAGNETISCH ONTWERP】 Met de ingebouwde magneten kunt u de twee koptelefoons aan elkaar bevestigen en voorkomen dat de koptelefoon wegglijdt of in de knoop raakt wanneer u hem niet gebruikt, hang gewoon om uw nek als een ketting.
【COMFORTABEL DRAGEN】 Anders dan de gewone Bluetooth-hoofdtelefoon met nekband, bevinden de knoppen van T energy zich aan de rechterkant om de linker- en rechterkant in evenwicht te houden. Dit ontwerp combineert de ergonomische theorie, zodat gebruikers een meer geweldige draagervaring kunnen hebben.
【13 mm DRIVERS & LANG BATTERIJLEVEN】 T Energie Bluetooth-headsets nemen het 13 mm grote diafragma aan om de bas krachtig en flexibel te maken. Met behulp van het Bluetooth 4.2-programma om het stroomverbruik te verminderen, maakt T Energy in-ear oortelefoons muziek gedurende 12 uur mogelijk. De batterij met grote capaciteit biedt u een langdurige gebruikerservaring.