Bluedio TE (Turbine) Bluetooth 4.1 draadloze sporthoofdtelefoon, zweetbestendige hardloopoordopjes met microfoon (zwart)

  1. Home
  2. Bluedio TE (Turbine) Bluetooth 4.1 draadloze sporthoofdtelefoon, zweetbestendige hardloopoordopjes met microfoon (zwart)

Ontwerp met dubbele holte TE gebruikt een in-ear ontwerp om de onafhankelijke configuratie met dubbele holte te bouwen. Het kan de resonantie van de holte effectief verminderen om de bas te optimaliseren en het alt helder en helder te maken, zodat je een

€15,95
Merk:
Bluedio
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3 werkdag

Productomschrijving

Ontwerp met dubbele holte TE gebruikt een in-ear ontwerp om de onafhankelijke configuratie met dubbele holte te bouwen. Het kan de resonantie van de holte effectief verminderen om de bas te optimaliseren en het alt helder en helder te maken, zodat je een gebalanceerd geluid hoort.
Bluetooth 4.1 TE maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 4.1-chip, die een snellere en eenvoudigere verbinding en een lager stroomverbruik heeft, voor een langdurige muziekervaring.
Conform uw oren De oorhaken en -punten zijn in de vorm van uw oren zodat ze de hele dag comfortabel blijven zitten, zelfs tijdens zware trainingen.
Lichtgewicht, duurzame hoes Een op sport geïnspireerde hoes is ontworpen om bij uw oortelefoon te passen en deze te beschermen en op te bergen wanneer u deze niet gebruikt. Dankzij het draagbare ontwerp kan TE overal bij zijn waar uw training u brengt.