Bluedio T2S (Turbine 2 Shooting Brake) Bluetooth-stereohoofdtelefoon draadloze hoofdtelefoon Bluetooth 4.1-hoofdtelefoon op de oortelefoon (wit)

  1. Home
  2. Bluedio T2S (Turbine 2 Shooting Brake) Bluetooth-stereohoofdtelefoon draadloze hoofdtelefoon Bluetooth 4.1-hoofdtelefoon op de oortelefoon (wit)
€12,95
Merk:
Bluedio
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3 werkdag

Productomschrijving

1. Geweldig geluid: Bluedio-ingenieurs hebben twee jaar besteed aan het creëren van een T2S Ultra-grote luidspreker met een diameter tot 2,24 inch en probeerden u de beste muziekervaring te bieden: rijke en sterke bassen, heldere en heldere hoge tonen.
2. Coole look: T2S, T is de afkorting. voor Turbine waarvan we denken dat die het beste kan staan ​​voor je eindeloze passie en energie. En T2S is roterend, u kunt de oorschelp draaien tot 195¡ø, gemakkelijk mee te nemen en meer ruimte te besparen.
3. Bluetooth 4.1-chip: het is de nieuwste Bluetooth-chip, die gegevens op hoge snelheid kan verzenden en u een soepele muziekervaring kan bieden. En het lage vermogen zorgt voor een lange batterijduur: tot 40 uur ononderbroken muziektijd. Het werkt ook goed met de meeste mobiele telefoons zoals iPhone / HTC / Motorola / LG / Samsung ...
4. Comfortabel om te dragen: de oorschelp en de bovenkant van de hoofdband zijn opgevuld met voldoende schuim en bedekt met zacht leer. Wat je misschien niet opvalt, is dat we de hoofdband hebben aangepast, gebaseerd op de ergonomie-theorie, zodat deze op alle hoofdmaten past.
5. Bluetooth / bedraad: T2S is niet alleen een Bluetooth-headset, maar ook een bedrade headset. Met de meegeleverde kabel kunt u nog steeds genieten van favoriete muziek wanneer de batterij bijna leeg is.