Bluedio F2 Bluetooth-hoofdtelefoon Actieve ruisonderdrukking, Bluedio F2 ANC draadloze hoofdtelefoon voor over het oor 180 ° rotatie, bedrade en draadloze hoofdtelefoon voor mobiele telefoon / tv / pc - zwart

  1. Home
  2. Bluedio F2 Bluetooth-hoofdtelefoon Actieve ruisonderdrukking, Bluedio F2 ANC draadloze hoofdtelefoon voor over het oor 180 ° rotatie, bedrade en draadloze hoofdtelefoon voor mobiele telefoon / tv / pc - zwart
€40,95
Merk:
Bluedio
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3 werkdag

Productomschrijving

♪ 【Bluedio Vector Flow-technologie】 Faith 2 heeft een uniek ontwerp waarbij een geventileerde achterkamer in elke oorschelp van de hoofdtelefoon lucht naar buiten kan stuwen en de luchtdruk aan beide zijden van de oortelefoons van de hoofdtelefoon gelijk kan maken. Dit resulteert in een verbeterde basweergave en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.
♪ 【ANC-technologie】 Faith 2 maakt gebruik van een geavanceerd Active Noise Cancelling-technologie-algoritme, dat continu omringende witte ruis meet, vergelijkt en reageert door het te annuleren met het tegengestelde frequentiesignaal, om u kristalhelder geluid met uitzonderlijke ruisonderdrukking te bieden.
♪ 【Ovaal over het oor Nieuw ontwerp】 Faith 2 wordt geleverd met state of design met premium materialen en ovale oorschelpen die mooi rond uw oren zitten. Het is een fantastisch ogende hoofdtelefoon met uitzonderlijk comfort. Je kunt de hoofdtelefoon uren dragen en je geen zorgen maken over vermoeidheid. Het ontwerp van de Faith 2-hoofdtelefoon is gemaakt om te synchroniseren met je smaak en maakt een hip modestatement over je stijl. Dit zijn de meest elegante hoofdtelefoons in de productcategorie, die in twee kleuren wordt geleverd en een draaibaar ontwerp heeft.
♪ 【Bluetooth 4.2】 Faith2 is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-versie 4.2, die deze technologie toekomstbestendig maakt. U krijgt een maximale levensduur van de batterij vanwege het lage stroomverbruik, wat betekent dat u uw oplader achter kunt laten als u lange reizen maakt met uw Bluedio Faith 2-hoofdtelefoon.