AUKEY Glas Aroma Diffuser Etherische olie Luchtbevochtiger met 7-kleuren LED-licht Verandert Ultrasone Cool Mist en Auto Timer voor slaapkamer, spa en kantoor

  1. Home
  2. AUKEY Glas Aroma Diffuser Etherische olie Luchtbevochtiger met 7-kleuren LED-licht Verandert Ultrasone Cool Mist en Auto Timer voor slaapkamer, spa en kantoor
€16,95
Merk:
AUKEY
Artikelcode:
AUKEY BE-A4
SKU:
62401
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3 werkdag

Productomschrijving

De Diffuser combineert de voordelen van aromatherapie, aquatherapie en lichttherapie. Ultrasoon diffunderen houdt de goedheid van de etherische olie en maakt ze gemakkelijker diffuus met aromatische nevel. Geniet van rustgevende aromatische nevel met AUKEY etherische olie-diffuser. Vul met je favoriete geur die je humeur kan verlichten en stress verlicht.
Eenheid kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapeutische luchtbevochtiger. Gezonde anionen worden gecreëerd wanneer water ultrasoon wordt verspreid, anionen reinigen de omringende lucht en verminderen straling van computer en natuurlijke omgeving. Het verbetert niet alleen droge lucht en schrale huid in droge wintermaanden, maar helpt ook bij allergieën, slaap-, verkoudheids- en griepsymptomen.
De 7-kleuren led-lampjes creëren een zachte en romantische sfeer, waardoor u zich na een dag werken kalm en comfortabel voelt. U kunt van kleur veranderen in uw favoriete of geschikte modus. Je kunt het ook gebruiken als nachtlampje in de babykamer of slaapkamer.
Het is draagbaar voor gym, yoga, babykamer, kantoor, spa en slaapkamer, zodat u altijd en overal kunt genieten van het leven.


Productomschrijving
Healing Aroma
Bouw een aura van genezing en rust met de etherische olieverspreider van Aglaia Aromatherapy en creëer een krachtige stroom van gezonde bevochtiging met de geur van je favoriete essentiële olie in je huis en in je leven.

ultrasonore
Ultrasone diffuser bewaart microdeeltjes zodat essentiële olie-ingrediënten langer kunnen blijven om in te ademen. Geen verwarming, geen vuur, de ingrediënten van etherische olie worden rustig bewaard en worden onderdeel van de damp.

Meer negatieve ionen
Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen aan uw kamer toe te voegen. Negatieve ionen verminderen de statische elektriciteit in de kamer, verlagen de computerstraling en verhogen het metabolisme van uw lichaam.

Voor iedereen
Iedereen kan genieten van het gezonde voordeel van een geurverspreider. Vul gewoon met kraanwater en voeg een paar druppels van je favoriete olie toe en geniet van de goedheid van je keuze. Het werkt ook als een luchtbevochtiger zonder olie.

Creëert aromatherapie
Stimuleer je geest en behandel je lichaam en geest met aromatherapie. Wanneer uw kamer gevuld is met gezondheidsvoordelen, zult u zeker genieten van een aangenamere dag, een betere nachtrust en een gezondere geur.